Mijn werkwijze kenmerkt zich door transparantie, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en het leveren van kwaliteit. Ik geef graag een concrete invulling aan bestaande ideeën. Organisaties willen vaak wel starten met een innovatief project maar weten niet hoe ze het moeten doen. Ik help en ondersteun hen daarbij en stimuleer hen in het benoemen van waar het nu werkelijk om gaat in het project met de vraag; wat is er af, als het af is?

Mijn aanpak betekent energie, want het is een nieuwe manier van werken binnen uw organisatie. Deze energie gebruik ik om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te zoeken naar het gemeenschappelijke doel binnen een project. Hierdoor ontstaat er chemie, dé sleutel voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Mijn werkgebied bevindt zich in de sectoren onderwijs, welzijn en zorg. In dat speelveld zet ik graag mijn expertise in om ideeën van organisaties daadwerkelijk handen en voeten te geven. Binnen mijn projecten zitten vaak meerdere partijen aan tafel, daarom zoek ik altijd eerst naar de gemene deler en heb daarmee direct de kern in handen om iedereen tot elkaar te laten komen. Dat is mijn kracht en daarmee gaan we aan de slag.