Elkaar wat gunnen, respect en vertrouwen in de ander is van essentieel belang voor een goede samenwerking. Zowel in zakelijke als persoonlijke relaties. In mijn vrije tijd houd ik mij recreatief bezig met de paardensport, ook daar draait het om respect en vertrouwen.

In september 2015 heb ik het diploma instructeur Freestyle Niveau 1 gehaald en in  oktober 2015 ben ik  gestart  met de vervolgopleidingen  Freestyle Niveau 2&3. Bij freestyle draait het om het samenspel tussen mens en dier, de communicatie tussen mens en dier wordt helder met het Freestyle- systeem. Als mens moet je terug naar jezelf, naar jouw lichaamstaal, naar de wijze waarop het paard op je reageert; terug naar je gevoel. Het paard is daarbij een ideale spiegel, het paard laat je zien hoe je werkelijk bent.

Voorgeschiedenis

Na mijn studie verpleegkunde werkte vele jaren in de gezondheidszorg, tot ik in 1997, na het behalen van mijn 2e en 1 graads bevoegdheid leeraar verpleegkunde, overstapte naar het MBO domein Zorg en Welzijn van het ROC Mondriaan.

In 2004 ben ik mij gaan richten op innovatieve projecten en heb met succes en heel veel plezier de opleiding Projectmanagement afgerond. Al deze kennis en ervaring gebruik ik sinds 2007 als ZZP-er in mijn eigen onderneming. 

In februari 2016 heb ik met een eindcijger 7 de Post - HBO opleiding Praktisch Projectmanagement afgesloten op de academie voor professional Courses van de Haagse Hogeschool